Osztálytermen kívüli digitális tanrend

Büszkeségeink 2017-18

2018.04. Tudásbajnokság

Berta Botond 6.b osztályos tanulónk a Tudásbajnokság 2017/18 évi megyei döntőjén történelem 6. tantárgyból III. helyezést, Természetismeret 6.tantárgyból pedig a IV. helyezést érte el. Bori Bálint 6.b osztályos tanulónk a természetismeret 6. tárgyból a 8. helyezést érte el.

Gratulálunk!

2018.04. Makkosházi Matematikaverseny

Bencsik Bendegúz 6.b osztályos tanulónk a Szegeden megrendezett Makkosházi Matematikaversenyen tagozatos tantervű kategóriában az I. helyezést érte el. 

A Szabadkán megrendezett 5. Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen dícséretben részesült.

  
Gratulálunk!

2018.04. Természetismereti Vetélkedő

Gyorsa Anna 8.b, Bencsik Rebeka 8.a, Döme Kristóf 8.a, Vereb Máté 8.b osztályos tanulóink csapatban, a Szegeden megrendezett Természetismereti Vetélkedőn a II. helyezést érték el.

Gratulálunk!

2018.04. A Föld napja – környezetvédelmi vetélkedő

Vereb Máté 8.b, Gyorsa Anna 8.b, Mészáros Léna 8.b osztályos tanulóink a Szegeden, a Föld napja tiszteletére megrendezett tankerületi környezetvédelmi vetélkedőn a II. helyezést érték el. 

Bencsik Rebeka 8.a, Nyilas Enikő 8.a, Kallai Berta 8.a osztályos tanulóink pedig a III. helyezést érték el.

Felkészítő tanár: Plaukity Mária

 
Gratulálunk!

2018.04.12-14. Teddy Maci Kórház

Ellátogatott hozzánk a Teddy Maci kórház csapata

Szegedi orvostanhallgatók kalauzolásával ismerkedtek elsős és másodikos diákjaink az egészség és a gyógyítás világával. Három helyszínen gyógyíthatták a Teddy macikat a gyerekek. Ellátogathattak a műtőbe, egy gyerekorvosi rendelőbe és megröntgenezhették a plüssállatkákat is. Örömmel jelentjük, hogy a kisállatok meggyógyultak és nebulóink sem tartanak már annyira az orvosi beavatkozásoktól.

Teddy Maci Kórház által meghirdetett rajzversenyen diákjaink szép eredményeket értek el. Lázár Zoé 2.b II.helyezést, Szabó Ábel 2.b a III. helyezést érte el.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!

2018.03. Rajzverseny

Horváth-Kelemen Botond 3.a osztályos tanulónk az „Erdők-mezők vadvilága” alsó tagozatos rajzversenyen a II. helyezést érte el.

 

Gratulálunk!

2018.03.26. Technika verseny

Zádori Petra 6.b osztályos tanulónk az Életvitel És Gyakorlati Ismeretek megyei technika versenyen a III. helyezést érte el. Csapatban Vörös Bálint, Berta Botond, Zádori Petra 6.b osztályos tanulóink a IV. helyezést érték el. Felkészítő tanár: dr. Makráné Horváth Piroska

 

Gratulálunk!