Osztálytermen kívüli digitális tanrend

Büszkeségeink 2022-23

2023.05. X. OrosCup – kézilabda

Véget ért az ország legnagyobb lány utánpótlás tornája, idén tizedik alkalommal rendezték meg az OrosCup küzdelmeit, ahol hét korosztályban, U8-tól egészen az U14-es korcsoportig léptek pályára a fiatalok. Május 28-31. között, a három nap alatt összesen 30 klub 58 csapata, tehát mintegy 800 fiatal kézilabdázó játszott a tornán. Összességében egy jó hangulatú, csapategységet formáló de húzós hétvégén vannak túl, ahol amit csak lehetett, megnyertek.

Az U13 korosztályban a PC Trade Szegedi NKE kimagasló játékteljesítménnyel az első helyen végzett, így elnyerve a X. Oros Kupát! Iskolánk három tanulója, Kis Katinka (átlövő), Weszelovszky Kira (kapus), és Weszelovszky Mira (kapus) oroszlánrészt vállalt a csapat sikerében.
A legjobb csapatok mellett, jutalmazták a X. OrosCup legjobb egyéni teljesítményeit is. U13 Legjobb kapus: Weszelovszky Kíra (PC Trade Szegedi NKE).

2023.05. Országos bajnokság LU14 – kézilabda

A szegedi PC Trade Szegedi NKE a 2022/2023 évi Országos Gyermekbajnokság LU14-es korosztályának II. osztályú versenyén első helyezést ért el, mellyel iskolánk három tanulója is büszkélkedhet: Kis Katinka 7.b. (átlövő), Weszelovszky Mira 6.b. (kapus), Weszelovszky Kíra 7.a. (kapus)

2023.05.26. „Ecsetes, bringás remekek” pályázat

Remekeltünk az „Ecsetes, bringás remekek” pályázaton

Az Építési és Közlekedési Minisztérium és a Belügyminisztérium közösen meghirdetett rajz-, fotó- és kreatív pályázatán a Gregoros gyerekek nagyon szép eredményt értek el.
Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához, a Mobilitási Héthez kapcsolódó versenyen Kis Gerda, Bencsik Hanka, Tordasi Dávid, Halász Bejke, és Tanay Zsófia 2. évfolyamos tanulók mind-mind különdíjban részesültek.

A pályázat során díjazták a pedagógusok előkészítő munkáját, a Kárpát-medence 5 legkiemelkedőbb pedagógusa között van kolléganőnk, Kürti-Koch Noémi tanítónő is.
Gratulálunk a gyerekeknek és Noémi néninek a kiváló eredményhez!