Osztálytermen kívüli digitális tanrend

Büszkeségeink 2022-23

2023.05. Pro Musica – házi verseny

Palágyi Kíra 3.b, Nózsi Kitti 3.b, Gyapjas-Sári Balázs 3.b a Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola házi versenyén eredményesen szerepeltek.

2023.05. X. OrosCup – kézilabda

Véget ért az ország legnagyobb lány utánpótlás tornája, idén tizedik alkalommal rendezték meg az OrosCup küzdelmeit, ahol hét korosztályban, U8-tól egészen az U14-es korcsoportig léptek pályára a fiatalok. Május 28-31. között, a három nap alatt összesen 30 klub 58 csapata, tehát mintegy 800 fiatal kézilabdázó játszott a tornán. Összességében egy jó hangulatú, csapategységet formáló de húzós hétvégén vannak túl, ahol amit csak lehetett, megnyertek.

Az U13 korosztályban a PC Trade Szegedi NKE kimagasló játékteljesítménnyel az első helyen végzett, így elnyerve a X. Oros Kupát! Iskolánk három tanulója, Kis Katinka (átlövő), Weszelovszky Kira (kapus), és Weszelovszky Mira (kapus) oroszlánrészt vállalt a csapat sikerében.
A legjobb csapatok mellett, jutalmazták a X. OrosCup legjobb egyéni teljesítményeit is. U13 Legjobb kapus: Weszelovszky Kíra (PC Trade Szegedi NKE).

2023.05. Országos bajnokság LU14 – kézilabda

A szegedi PC Trade Szegedi NKE a 2022/2023 évi Országos Gyermekbajnokság LU14-es korosztályának II. osztályú versenyén első helyezést ért el, mellyel iskolánk három tanulója is büszkélkedhet: Kis Katinka 7.b. (átlövő), Weszelovszky Mira 6.b. (kapus), Weszelovszky Kíra 7.a. (kapus)

2023.05.26. Reformkor Nagyjai Sulikupa

Iskolánk 4.b osztálya az országosan meghirdetett online versenyen, a Reformkor Nagyjai Sulikupán a II. helyezést érték el.
Nyereményük egy kirándulás, amelynek keretében reformkori helyszínekre látogathatnak majd el.
Bővebb leírás itt

2023.05.26. „Ecsetes, bringás remekek” pályázat

Remekeltünk az „Ecsetes, bringás remekek” pályázaton

Az Építési és Közlekedési Minisztérium és a Belügyminisztérium közösen meghirdetett rajz-, fotó- és kreatív pályázatán a Gregoros gyerekek nagyon szép eredményt értek el.
Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához, a Mobilitási Héthez kapcsolódó versenyen Kis Gerda, Bencsik Hanka, Tordasi Dávid, Halász Bejke, és Tanay Zsófia 2. évfolyamos tanulók mind-mind különdíjban részesültek.

A pályázat során díjazták a pedagógusok előkészítő munkáját, a Kárpát-medence 5 legkiemelkedőbb pedagógusa között van kolléganőnk, Kürti-Koch Noémi tanítónő is.
Gratulálunk a gyerekeknek és Noémi néninek a kiváló eredményhez!

2023.05.20. XVII. Tökmag kupa – DMRJSZ Judo verseny

Kopasz Mihály 4.b osztályos tanulónk, a Szegedi Judo SE versenyzője a XVII. Tökmag kupa – DMRJSZ Diák A, B, Serdülő Nyílt Regionális Nemzetközi Judo versenyen ezüstérmet szerzett a súlycsoportjában.