Osztálytermen kívüli digitális tanrend

Galéria 2022-2023

2023.05.12 – 06.02. A Dzsungel Könyve előadás-sorozat

Iskolánk színjátszó társulata nagy sikerrel vitte színpadra a „A dzsungel könyve” című ismert történetet. A tanév végén az iskola tornatermében, a felsős évfolyam előtt már nagy rutinnal és elismeréssel a 6. alkalommal mutatták be a darabot.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!

2023.05.18. Daloló nap – Gregor József szobor koszorúzás

Minden évben májusban a „Daloló Napon” Szegeden, a városszerte az intézményekhez, kórusokhoz kapcsolódó zenei emlékhelyek koszorúzása történik. Iskolánk hagyományosan iskolánk névadóját Gregor József mellszobrát koszorúzták meg.

2023.05.11. Közlekedési világnap – flashmob

Május 11-én a Közlekedési világnap alkalmából, az 1-2. évfolyamos diákjaink a harmadi szünetben csoportos tánckoreográfiát mutattak be. A közlekedési szabályokat játékos formában bemutató gyermekdalsorozat udvari bejátszására (iskolarádió) – a „Szofi és Borisz: Látni és látszani” számot választották.
„Mit tehetek a biztonságos közlekedésért?” címmel alsós és felsős rajzpályázatot hirdettünk. A legjobb rajzokat jutalmazzuk. Figyelemfelhívó kiállítást szerveztünk és a korosztályokra bontott közlekedési ismeretterjesztő filmekre épített virtuális tanösvényt oldhatnak meg az osztályok.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!