Virtuális osztályterem, segédanyagok

2016.03. Étkeztető kártyák bevezetése

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban 2016. április 1-jével bevezetésre kerül az étkeztető automata. Minden étkező személy (tanuló, felnőtt) névre szóló, laminált, vonalkóddal ellátott étkeztető kártyát kap. Az étkező személy a kártyával jogosult az étkezést igénybe venni. Az alsós diákok kártyája minden nap az osztályteremben lesz tárolva egy erre rendszeresített dobozban.

Alsós tanuló betegsége esetén az első órát tartó pedagógus a hiányzó tanuló kártyáját leadja a gazdasági irodán. Az ételért érkező szülő a kártyát az irodán felveszi, leolvastatja a konyhán, majd a kártyát a konyhán hagyja.

Felsős diákok esetén, minden tanuló egyénileg gondoskodik a kártyája tárolásáról, használatáról. Felsős tanuló betegsége esetén a szülő a gyermek kártyájával érkezik az iskolába, majd a portán jelzi szándékát, engedélyezés után közvetlenül a konyhára megy. Az étel kiadása után a kártyát hazaviszi.

A héten minden osztályfőnök kiosztja a tanulók részére, a „KÉ-02 Hozzájáruló nyilatkozatokat, az étkezési modulban kezelendő adatokra vonatkozóan”.  Az aláírt nyilatkozatokat kérjük a tavaszi szünet kezdetéig visszajuttatni az osztályfőnökök részére.

Az első kártya minden étkező részére ingyenes. A kártya pótlása 2016. szeptember 1-től 100 Ft/ db lesz.