Virtuális osztályterem, segédanyagok

2016.05. Tájékoztató a 2016/17. tanév tankönyvrendeléséről

Kedves Szülők!

A 2016/17-es tanév tankönyvrendelésében a KELLO a szülők számára egy újítást vezetett be. Megnyitotta a szuloifelulet.kello.hu weboldalt, ahol megtekintheti, jóváhagyhatja gyermeke tankönyvrendelését, módosítási igényét jelezheti a tankönyvfelelős felé.

A fizetős státuszú gyermekek szülei részére az eddigi csekkes fizetési mód mellett lehetőséget nyújt elektronikus számla igénylésére és más fizetési módok választására (utalás, bankkártyás fizetés).

A szülői felületen a szülő által jelzett módosítási igényről az iskola értesítést kap, amit a tankönyvfelelős jogosult átvezetni a KELLO rendszerébe.

A belépéshez szükség van a gyermek OM-azonosítójára.

A fizetős státuszú diákok a számlát a tankönyvekkel együtt kapják meg, vagy le lehet tölteni a szuloifelulet.kello.hu felületről.

Befizetési időszak: 2016. augusztus 3.-szeptember 15.

Fizetni lehet készpénzben, bankkártyával, iskolakezdési utalvánnyal a Magyar Postánál, banki utalással, bankkártyával online a szülői felületen.

Változást vezetett be a KELLO a visszáru rendszerében.

Iskolaváltás esetén a fizetős diákok könyveit a szülőnek saját költségén kell visszaküldenie a KELLO raktárába. A kiküldött számlát így tudják csak sztornózni, illetve a már befizetett pénzt visszautalni.

Ha tudják, hogy iskolát fognak váltani szeptembertől, kérjük, mielőbb jelezzék! Június közepéig tudjuk módosítani a tankönyvrendelést!

Köszönjük együttműködését!

Szentirmai Vera

Tankönyvfelelős