Virtuális osztályterem, segédanyagok

2019.11.11. Mesemondó verseny
„A mese örök. A mese pedig azért örök, mert a közönsége is örök. Amíg gyerekek vannak, addig mese is lesz, és a gyerekek sem változnak lényegesen, alapállásuk örök. Mert mi a gyerek viszonya a világhoz? Meg akarja ismerni, és meg akarja hódítani, és ebben segít többek között a mese is. „
Csukás István szavait idézve 2019. november 11-én rendeztük meg iskolánkban a mesemondó versenyt az alsó tagozatosok számára.
Minden évfolyam képviseltette magát, sok kis mesemondó meséjét hallgatta meg a zsűri (Pocsai Blanka, Erdei- Soczó Gabriella, Deákné Fazekas Andrea)
Az 1.a osztályból Bodré Tamara és Móricz Kornél,a  2.a osztályból Bihari Zóra, Farkas Kincső és Nagy Tamara, a 3.a osztályból Gombos Dorka, a 3.b osztályból Makádi Vilmos és Tóth Benedek, a 4.a osztályból Filep Viola és Fogas Fanni meséit hallhatta a zsűri.
A nagyszerű mesemondás után másnap került sor a Kuckóban az eredményhirdetésre:
Emléklapot kapott a mesemondó versenyen való szép szerepléséért:
Bodré Tamara (1.a), Móricz Kornél (1.a), Tóth Benedek (3.b), Fogas Fanni (4.a)
Az 1-2. évfolyamosok közül:
III. Nagy Tamara (2.a)
II. Bihari Zóra (2.a)
I. Farkas Kincső (2.a) – ő képviseli iskolánkat a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola által meghirdetett tankerületi mesemondó versenyen.
A 3-4. évfolyamosok közül:
III. Makádi Vilmos (3.b)
II. Filep Viola (4.b)
I. Gombos Dorka (3.a) – ő képviseli iskolánkat a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola által meghirdetett tankerületi mesemondó versenyen.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!