Virtuális osztályterem, segédanyagok

2020.02.21. Lélekmozgató-parasportnap

A Magyar Parasport Napját immár 3. éve ünnepeltük meg intézményünkben. 2020-ban igazán lélekemelő programokban vehették részt a diákok és a tanárok.

Kácsor-Macska Zsuzsanna és Grafit nevű kutyája beszélgetett a gyerekekkel mindenről, ami a diákokat érdekelte. A hétköznapokról és az ünnepekről, sok-sok érdeklődő kérdés és kedvesség segítségével.

Az idei évben a Nemadomfel zenekar koncertezett a tornateremben, amely fergetes közös bulizássá változott! Remek hangulatott teremtettek a zenekar tagjai.

A nap folyamán a testnevelés órákon paralimpiai sportokat lehetett kipróbálni.
DÖKO csoportunk február hónapban az olimpia és a paralimpia köré szervezte programjait. Az osztályoknak előzetesen totót kellett kitölteniük és megrajzolniuk az olimpia logóját. A legügyesebb osztályok vehettek részt a február 21-én megrendezett döntőn.

Az Éremesőn részt vett paralimpikonunk Suba Róbert, akivel a gyerekek beszélgettek és együtt játszottak, amely mindkét félnek nagy élmény volt. A versenyt kahoot vetélkedővel, kirakóval és szókeresővel kezdtük, majd Guiot Anikó Grexatlonjával folytattuk.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!