Virtuális osztályterem, segédanyagok

2021.03.05. Óriás színező

Március 15-re emlékeztünk.
A pandémiai miatt már januárban tudtuk, hogy nem lesz lehetőségünk együtt ünnepelni az 1848-as forradalmat. Sokat gondolkoztunk, hogy hogyan jelenhetne meg mégis a Gregor-iskola diákjainak összetartása és összetartozása.
Brzózka Marek és Szántó Cecília képzőművészek, és két Gregoros kisdiák szülei, szívesen vállalták, hogy elkészítenek egy óriási színezőt, amelyben minden osztály diákja bele tudja tenni az ügyességét és jó alkalmat teremt arra, hogy felelevenítsük az 1848-as eseményeket.

Minden osztály 3 db A/3-as méretű színezni valót kapott, amelyeket kreatívan díszítettek és színeztek ki. Tizenhét portré készült el, amely a forradalmi események meghatározó alakjait ragadják meg, valamint egy korabeli Magyarország térképen a fontosabb helyszíneket is ábrázolták az alkotók.
Szerencsések lehetünk, hogy minden osztály elkészült a művekkel és ezzel a közös alkotás is még a digitális oktatás előtt létrejött. Nagy büszkeség számunkra, hogy ilyen együttműködő és aktív közösségben dolgozhatunk.
A kiállítást online módon tudjuk csak megtenni, de fogadja mindenki szeretettel Brzózka Marek és Szántó Cecília valamint a Szegedi Gregor József Általános Iskola diákjainak közös alkotását az 1848-as forradalom emlékére.

Párkereső feladat: https://learningapps.org/display?v=phrjh7qua21

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!