Virtuális osztályterem, segédanyagok

2023.03.22. VII. Rákosmenti Kórustalálkozó

Március 22-én iskolánk kórusa a budapesti Gregor József Általános Iskolába látogatott a VII. Rákosmenti Kórustalálkozó alkalmából.

Nagyon örülünk, hogy a két iskola között hagyománnyá vált találkozásokat a járvány után most újraéleszthettük. A koncerten 9 kórus énekelt önálló műsorral az iskola tornacsarnokában. Mi nagy izgalommal álltunk színpadra, mert ekkora közönség előtt még nem szerepeltünk.

Műsorunkon Gárdonyi Zoltán: Március, Steiner Béla: Örülj a tavasznak és Szőnyi Erzsébet biciniumaiból összeállított csokor szerepelt, melyet Krizsán Anna és Palágyi Kíra furulyajátéka színesített. Zongorán közreműködött Sokacz Zsófia, a Pro Musica AMI zongoratanára. A Kórustalálkozó egy közös énekléssel zártuk: a szereplő kilenc kórus 520 énekese együtt zengte: Viva la musica! A koncert után egy fantasztikus táncházban táncoltunk együtt a pesti iskola kórustagjaival.

Az utazás izgalma, a beszélgetések, játékok, a koncert drukk, a szereplés öröme és az összemosolygások észrevétlenül kovácsoltak minket közösséggé ezen a napsütéses márciusi napon.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!