Virtuális osztályterem, segédanyagok

2023.09.29. „GR-Egészség” nap

Sikernap a Gregorban! A reggeli, remek hangulatú éneklést követően az első három órában a „GR-egészség-nap” alkalmából az egészséges életmód, a minőségi táplálékok, a mentális és fizikai egészség szolgáltatta a hét helyszínen folyó előadások témáit.

A Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályától Bártol-Sáfár Anett az alsósoknak, míg Tóth Erika a felsősöknek tartott különleges témájú tanórát. Bojtos Ferenc a CSEMETE Egyesület vezetője az étkezéseink környezeti lábnyomára irányította a figyelmét a felsős tanulóknak, míg Farkas Péter, iskolánk pszichológusa, a mentális egészségről, a mentális jóllétről beszélgetett a gyerekekkel. Amíg védőnőnk, Ráczné Gyémánt Andrea, látás-, színlátás-, hallásszűrést végzett az orvosi szobában, addig a testnevelés teremben Hézső-Roszkos Mónika szülő a 2. b osztályt ismertette meg a jóga alapjaival. A nap folyamán a Naturliget Kft.-től Kovács Nóra és Borbély Viktor egészséges, mindenmentes, nassolnivalókkal kínálta a diákságot.

A 3. szünetben az egész iskola együtt „üdvözölte a Napot”, Guiot Anikó testnevelő tanár vezénylésével, amely után mindenki megihatta a megérdemelt alma levét, köszönhetően a Vega-Ház Kft. felajánlásának.

Köszönjük a támogatást, és előadóinknak a felkészült, tartalmas, érdekfeszítő előadásokat, amelyek alatt megtanultuk, hogy egészség nélkül minden semmi.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához!