Virtuális osztályterem, segédanyagok

2024.04.12. Kiscsikók Alapítvány bálja

Idén ünnepeljük iskolánk, a Szegedi Gregor József Általános Iskola 60. születésnapját. Két évvel ezelőtt azért hoztuk létre a Kiscsikók Alapítványt, hogy segítséget nyújtsunk a vágyak, álmok megvalósításához.

De nem csupán az anyagi segítségnyújtás, a jogszerűség és a könyvelés az alapítvány feladata, hanem szeretnénk, ha közösségalakító erő lehetne. A Gregor-iskola nagy családjának olyan szervezete, ahonnan nem lehet elballagni, amin keresztül a közösségben lehet maradni. Bámulatos, sokszínű csapat vagyunk mi: gyerekek, családok, iskolai dolgozók, támogatók, akik a fejlődésért szövetkeztünk. Hogy épüljön, szépüljön, fejlődjön a gyermekeink és családjaink tudása, személyisége, környezete.

Az iskola évfordulójának megünneplését egy exkluzív, az alkalomnak megfelelő helyszínen rendeztük, a Szegedi Várban. Biztos alapokra építkezünk. A vár egykor a szegediek szemében az elnyomás szimbóluma volt, de az árvíz után annak tégláiból kezdték el újraépíteni a várost. A megmaradt rész most az emlékezés és az öröm pillanataiban támogatja a szegedieket.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy velünk ünnepelt névadónk özvegye Gregorné Dr. Takács Mária és leánya Gregor Bernadett. Köszönjük nekik, hogy részt vettek az eseményen, hogy támogatják az iskola és az alapítvány munkáját.

Nagyszerű születésnapi ajándékként könyvelhetjük el a High-Tech Suli Programban elért sikert, hogy 40 millió forintos high-tech tantermet alakíthatunk ki iskolánkban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy lépést tartva a digitális korral, modern eszközök segítségével oktassuk a következő generációkat.

Hálával tartozunk a felajánlásokért a szegedi és környékbéli szolgáltatóknak, cégeknek, akikkel régóta jó kapcsolatot ápolunk, illetve most alakítottunk ki együttműködést, nagyban hozzájárultak az est izgalmaihoz és növelték annak színvonalát.

Köszönet a műsorban résztvevőknek, nekik jár az elismerés: nagyon színvonalas műsorral készültek!
Hálásak vagyunk minden szülőnek, kollégának, aki megtisztelte a rendezvényt, idejét és jókedvét ajándékozta nekünk.

Az est során felidéztük az elmúlt 60 évet, új szövetségeket kötöttünk, hiszen egyedül sok feladatot el lehet végezni, de gyermekeket nevelni, világot formálni csak a közösség tud.